Kage
Tu mogę uczyć was różnych jutsu
Oodoma Rasengan
Nagashi Chidori
bardzo mi zależy bo to moje ulubione techniki
Kage
Chcę Abyś Nauczył mnie "Pustynny kwiat Feniksa"
Imie:Sasuke
Nazwisko:Uczicha
Umiejętności:Tajjutsu,Genjutsu,Ninjutsu
Jutsu:Ognisty czar:Smocze Zionięcie, Kule Ognia, Kwiat Lotosu, przejęcie cienia, rasengan, chidori, piaskowa trumna, Suiton: Goshokuzame (Technika wodnego rekina), Bubun Baika no Jutsu (Powiększenie wybranej części ciała),Doton: Yomi Numa (technika bagna), Hakke Hyakunijuuhachishou, (128 udezen), Hakke kuushou (żut chakrą), Kagenui (atak cienia), Kanashibari no Jutsu (paraliżujące tygrysy), Narakumi no Jutsu (Technika przerażliwej przyszłości), Utsusemi no Jutsu (zmylenie), Jubaku Satsu (zniknięcie w gen jutsu), liny sharingan.
Przedmioty:564xKunai,111xshuriken demonicznego wiatru,12xgurda Gaary,43xtabletki ze skrzeniętej krwi, 2xkulki prowiantowe
Techniki wzorowe:sharingan we wszystkich formach, zabujczy wzork sharingan, kekei genkai, bayuki.
złoto:3.000
HP:2000
Siła:123
Zręczność:100
Szybkość:301km/h
Kage
Jesteś zdolny i się nauczyłeś
Kage
Chcę Abyś Nauczył mnie Narakumi No Jutsu
Jutsu:Ognisty czar:Smocze Zionięcie, Kule Ognia, Kwiat Lotosu, przejęcie cienia, rasengan, chidori, piaskowa trumna, Suiton: Goshokuzame (Technika wodnego rekina), Bubun Baika no Jutsu (Powiększenie wybranej części ciała),Doton: Yomi Numa (technika bagna), Hakke Hyakunijuuhachishou, (128 udezen), Hakke kuushou (żut chakrą), Kagenui (atak cienia), Kanashibari no Jutsu (paraliżujące tygrysy), Narakumi no Jutsu (Technika przerażliwej przyszłości), Utsusemi no Jutsu (zmylenie), Jubaku Satsu (zniknięcie w gen jutsu), liny sharingan.
Przedmioty:564xKunai,111xshuriken demonicznego wiatru,12xgurda Gaary,43xtabletki ze skrzeniętej krwi, 2xkulki prowiantowe
Techniki wzorowe:sharingan we wszystkich formach, zabujczy wzork sharingan, kekei genkai, bayuki.
Kage
I jeszcze Bushin No Jutsu
Kage
dobrze
ps.nie pisz tego imię i tak dalej bo masz to w sygnaturce i to ci zawsze będzie wyskakiwało
Kage
Oki
Genin
Piaskowy pogrzeb prosze naucz mnie bo to moja ulubiona technika
Legendarny Sannin
Chciałbym się nauczyć Chidori, Kage Bushin No Jutsu, Rasengan, Pustynny Kwiat Feniksa i technika kuli ognia
Kage
Jesteście zdolni i się nauczyliście pozostał wam tylko trening!!!!
Legendarny Sannin
Chciałbym żebyś mnie nauczył Oodoma Rasengan, Nagashi Chidori i przejecie cienia
Legendarny Sannin
Chciałbym się nauczyć Kawarimi no Jutsu
Kage
No dobra idź se poćwicz tera je!!!
Specjalny Jounin
Przychodzę do Neji Hyugi klękam i mówię:
Proszę naucz mnie techniki Rashoumon.